Forumlara Üyelik Derdine Son

İnternette herhangi bir şey aradığınızda yolunuz hep forumlara mı düşüyor? Her zaman aradığınız yazılımın veya bilginin bağlantı adreslerini gizlenmesi ile mi karşılaşıyorsunuz?

Hoş geldiniz. …Forum Ailesine Üye Olmadan Forumdaki Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın…” gibi yazılar muhakkak herkesi bir gün rahatsız etmiştir.

İşte bu yazımızda, sırf bunun iş için hazırlanmış bir site tanıtıyoruz. Aşağıda sitenin ana sayfasının bir kısmı görünüyor.

Yukarıdaki resimde bulunan beyaz zeminli “www.example.com” kısmına giriş yapmak istediğimiz, fakat üye olmakla uğraşmak istemediğimiz sitenin adresini yapıştırıyoruz. Daha sonra ise “Get Logins” düğmesine tıklıyoruz. Aşağıdaki resme geçip, açıklamaları oradan yapmaya devam edelim.

Yukarıda “username” kısmında foruma geçici olarak giriş yapmanıza yarayan kullanıcı adınızı, “password” kısmında şifrenizi göreceksiniz.

“Did this login work out for you?” sorusuna ise, şifrenin ve kullanıcı adının işinize yarayıp yaramadığı sonucuna göre cevap vermeniz gerekiyor. Bu sayede sizden sonra bu işlemleri tekrarlayacak olan site kullanıcıları için oluşturulan, (alttaki yeşil yazı) yüzdelik değerin meydana çıkmasına katkı sağlamış olacaksınız. Yani bu değer “Üretilen şifrenin tahmin edilen işe yarama oranı”nı gösteriyor.

Bu tanıtıma rağmen tavsiyemiz, düşüncelerinizi, dosyalarınızı paylaştığınız, yeni arkadaşlar edindiğiniz, her gün girdiğiniz forumlara bu tekniği uygulamamanız.

Siteye ulaşacağınız bağlantı : http://www.bugmenot.com/

Yorum yapın

Forumlara Üyelik Derdine Son” üzerine 2 yorum

  1. Bu site iyi oldu.
    Ben balonmail.com adresinden adres alıp üyelik yapıyordum. bu şekilde bir çok foruma üyeliğim var.